Lindenhäll.se

2005-12-04

Hammarby-AIK

Här är en liten historia jag snappat upp från Söderst@dion. Ja, den är gammal, men rolig ändå :)
---

Hammarby skulle möta målsnåla AIK i ett derby. Eftersom Gnaget är helt ofarliga framåt så kom Hasse Eskilsson med ett förslag på uppvärmningen.
- Jag klarar av AIK ensam. Ni andra kan gå på Jägarn och ta en bira, så fixar jag det här själv.
Efter en stunds diskuterande så accepterade Roffe Zäta och laget Eskils erbjudande och stack iväg. Patrik Andersson, som ju är hemma på båda sidor om en bardisk, tappade upp bira och bjöd laget runt på Jägarn. Stämningen steg och Fahla knappade på text-tv. Det stod 0-0 länge och Micke Hellström började misströsta.
-Vi skulle aldrig lämnat honom ensam. Men så plötsligt blinkade det till: Hammarby - AIK 1 - 0. Mål: Eskilsson i 34:e minuten.
- Det var som fan, skrek grabbarna.

Jubel, ledning i halvtid och biran flödade. Det såg stabilt ut i andra halvlek. Vadim, som är en jäkel på huvudräkning, kollade vad tre nya poäng betydde för tabelläget. Fahla stod på bordet med bar överkropp och drog igång öka takten sista kvarten. Det var trångt och svettigt framför text-tv. Pinnen Andersson kylde skallen under tappkranen och Kaj grävde i räkbuffén. Det verkade som om Eskil skulle greja det. Då blinkade det till igen: Hammarby - AIK 1 - 1. Mål: Mjällby i 84:e minuten.
- Typiskt, vi som var så nära, suckade Peter Berggren när texten blivit blå och matchen var slut.
Hela laget skyndade tillbaks och i omklädningsrummet hittade de Eskil rödgråten med ansiktet i händerna.
- Vad är det som händer, undrade Roffe. Hasse Eskilsson började förklara.
- Allt gick så bra. Första halvlek var jämn, men jag nätade. I andra dominerade jag matchen totalt ända tills jag blev utvisad i 62:a..

1 Comments:

  • Tja! Jag e glad för din skull... jag tycker oxå att hammarby har fina färger..... tråkigt att du varit sjuk! hoppas du är bättre snart! vi ses... eller vad tror du?

    By Sexmachine, at 04 december, 2005 20:02  

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home